PSV maakt nog geen indruk tegen Rangers: 'Precies waar ik niet op hoopte'

PSV maakt nog geen indruk tegen Rangers: 'Precies waar ik niet op hoopte'

24-08-2022 22:04 Laatste update: 22:09
48

Wesley Sneijder en Jan Boskamp zien PSV woensdagavond tegen Rangers FC eenzelfde eerste helft spelen als een week eerder op Ibrox. Volgens het duo is de ploeg van Giovanni van Bronckhorst de bovenliggende partij.

PSV werd de eerste 25 minuten volledig teruggedrongen door Rangers. De ploeg van Ruud van Nistelrooij kwam er in aanvallend opzicht niet aan te pas. "Wat we zien is een kopie van de eerste helft in Glasgow", stelt Sneijder bij RTL7. "PSV wordt weer afgetroefd op het middenveld. Rangers voetbalt er steeds onderuit, domineert, tot de laatste vijf minuten van de eerste helft." Pas vlak voor het rustsignaal werd PSV via Luuk de Jong, Ibrahim Sangaré en Cody Gakpo gevaarlijk. "Het is precies wat ik vooraf niet hoopte."

Boskamp stelt dat Van Nistelrooij in het tweede bedrijf de rust moet bewaren. "Maar je ziet op bepaalde momenten dat bepaalde spelers ver onder hun niveau spelen. Dan moet je als trainer ingrijpen." Luuk de Jong is in de rust in de kleedkamer achtergebleven. De spits kan niet verder wegens een blessure. Xavi Simons is zijn vervanger.