Schreuder was boos op Antony: 'Verdomme, je bent toch gewoon speler?'

Schreuder was boos op Antony: 'Verdomme, je bent toch gewoon speler?'

29-08-2022 22:27
210

Alfred Schreuder is niet te spreken over de gang van zaken rond Antony. Ajax heeft hem voor 100 miljoen euro verkocht aan Manchester United, maar de manier waarop verdient volgens Schreuder niet de schoonheidsprijs.

Antony wilde naar Manchester United en heeft dat intern meermaals duidelijk gemaakt. Hij gaf zelfs een interview waarin hij publiekelijk zijn vertrekwens uitte. Schreuder heeft altijd geroepen Antony te willen behouden, maar moet nu alsnog genoegen nemen met zijn vertrek.

"Als je Ajax bent is het gewoon slecht dat dit gebeurt", zegt Schreuder bij Rondo op Ziggo Sport. "Ik heb er wel met hem over gesproken. Ik snap dat je één of twee dagen teleurgesteld bent, maar je bent professional. Ik heb gezegd: ik ga gewoon werken met de jongens die er wel zijn. Er zijn meerdere mensen die erover beslissen, maar ik vind het slecht dat het gebeurt."

"Ik ben er ook boos over, dat ik denk: waar zijn we mee bezig? Het gaat om het totaalplaatje, het frustreert als trainer, maar ook door hoe je in het leven staat. Dan denk ik: verdomme, je bent toch gewoon speler? Als trainer probeer je het van je af te schuiven en door te gaan met de gasten die je wel hebt. Je moet je niet proberen af te laten leiden, maar persoonlijk vind ik het slecht."