Kramer sneert naar Gözübüyük: 'Geeft mij het gelijk aan mijn zijde'

Kramer sneert naar Gözübüyük: 'Geeft mij het gelijk aan mijn zijde'

13-09-2022 14:15
110

Michiel Kramer staat nog altijd achter de woorden die hij zondagmiddag na afloop van PSV-RKC Waalwijk (1-0) gebruikte. De spits was furieus op arbiter Serdar Gözübüyük en noemde de gegeven strafschop een 'goedmakertje' en een 'regelrechte schande'.

In de ESPN-podcast Fresia & Milan Parkeren de Bus benadrukt Kramer nog altijd achter zijn uitspraken te staan. "Nog steeds met de volle honderd procent." Op het moment van de opnames wist Kramer nog niet dat er een vooronderzoek door de KNVB naar hem is gestart. De RKC-aanvoerder baalt ervan dat Gözübüyük niet voor de camera verscheen. "Dan geeft het mij ook wel weer een beetje het gelijk aan mijn zijde dat het misschien helemaal geen penalty is. En ook al is het in zijn ogen wel een penalty: sta dan even voor de camera en zeg wat je wil zeggen."

Duidelijk is inmiddels dat PSV'er Sávio niet wordt onderzocht door de voetbalbond. Kramer denkt er het zijne van. "Sávio, die geeft onze keeper gewoon een vuist. Daar moet de VAR ook naar kijken. Als je iemand slaat... Ik heb bijvoorbeeld wel eens iemand in zijn gezicht geduwd, een paar jaar geleden. Toen kreeg ik gewoon vier wedstrijden schorsing."