PSV krijgt drie spelers terug uit ziekenboeg voor uitduel met Arsenal

PSV krijgt drie spelers terug uit ziekenboeg voor uitduel met Arsenal

19-10-2022 11:07 Laatste update: 13:09
84

Noni Madueke, Mauro Júnior en Luuk de Jong zitten bij de selectie van PSV voor de wedstrijd tegen Arsenal van donderdag. De spelers waren alle drie een tijd geblesseerd, maar kunnen nu weer bij de selectie van trainer Ruud van Nistelrooij aansluiten.

Naar alle waarschijnlijkheid zullen de drie nog wel op de bank beginnen, maar ze zijn in ieder geval fit genoeg om mee te kunnen reizen en wellicht ook in te vallen. Van Nistelrooij liet in aanloop naar de wedstrijd tegen FC Utrecht al doorschemeren dat verschillende spelers spoedig terug gingen keren na een blessure. Ook Jarrad Branthwaite zit weer bij de selectie. Hij was ook geblesseerd, maar tegen FC Utrecht zat hij weer op de bank.

PSV haalt donderdag de wedstrijd in tegen Arsenal in de groepsfase van de Europa League. De wedstrijd werd in eerste instantie uitgesteld vanwege het overlijden van Queen Elizabeth. Arsenal is op dit moment koploper van zowel Groep A van de Europa League, als van de Engelse Premier League. PSV volgt de Londenaren op de voet met plek twee in de poule. Bij een overwinning op Arsenal stijgen de Eindhovenaren naar de eerste plek.