De Jong baalt na 'rare wedstrijd' PSV: 'Dan ben je boos op elkaar'

De Jong baalt na 'rare wedstrijd' PSV: 'Dan ben je boos op elkaar'

23-10-2022 16:50
139

Luuk de Jong beseft dat hij zondagmiddag getuige was van een spectaculaire wedstrijd. PSV ging met 4-2 onderuit bij FC Groningen en de spits stelt dat zijn ploeg het nooit zover had mogen laten komen.

De Jong maakte zijn rentree in de Eredivisie, nadat hij afgelopen donderdag zijn eerste minuten maakte sinds de blessure die hij opliep tegen Rangers FC. "Het was een hele rare wedstrijd", begint hij bij ESPN. "In de eerste helft is er niets aan de hand, tot we een tegengoal krijgen. Daarna waren we het helemaal kwijt en komen we 3-0 achter."

"Dan zit je in de rust in de kleedkamer en ben je boos op elkaar", vervolgt De Jong, die binnen de lijnen zag hoe Guus Til voor de aansluitingstreffer zorgde. De gelijkmaker viel niet meer. Joey Pelupessy besliste het duel in de blessuretijd. "Hij wilde er vandaag gewoon niet in. Dan kan je verwachten dat het in de omschakeling nog 4-2 wordt."

De Jong baalt flink van de derde competitienederlaag. "Het mag gewoon niet gebeuren. Je kan een tegengoal krijgen, maar als je dan de tweede en derde zó snel tegen krijgt... Dan weet je dat de wedstrijd zo goed als verloren is."