Ten Hag verwacht meer geld na verkoop Manchester United: 'Alleen maar goed'

Ten Hag verwacht meer geld na verkoop Manchester United: 'Alleen maar goed'

15-12-2022 08:10
28

Manchester United staat te koop en Erik ten Hag volgt de ontwikkelingen op de voet. Door het vertrek van de Glazers en de komst van een nieuwe, kapitaalkrachtige clubeigenaar komt er waarschijnlijk meer geld vrij op Old Trafford.

Op dit moment is de zoektocht naar een koper in volle gang. Ten Hag wordt zo nu en dan bijgepraat, vertelt de manager van Manchester United aan The Athletic. "Mijn informatie is dat het alleen maar goed kan uitpakken, omdat we na de verkoop meer kunnen investeren. Dat is goed", aldus Ten Hag.

"Ik kijk naar de concurrentie in de Premier League. Elke club heeft de mogelijkheid om te investeren. Dat is anders dan vijf à tien jaar geleden. De competitie is veel zwaarder geworden. Newcastle United komt eraan, West Ham United... Tottenham Hotspur natuurlijk, en Manchester City, Chelsea en Liverpool. Zelfs onderaan de ranglijst zie ik geen zwakke teams. Iedereen is sterk. Er zijn geen makkelijke wedstrijden."

Ten Hag benadrukt dat geld niet alles oplost bij Manchester United. "Het gaat ook om strategie. Als je niet de juiste kwaliteitsspelers hebt, is het duidelijk dat je niet succesvol wordt en de doelen die je stelt niet behaalt."