Te Kloese komt met update over De Kuip: 'Stoppen met nieuw stadion is duidelijk'

Te Kloese komt met update over De Kuip: 'Stoppen met nieuw stadion is duidelijk'

17-01-2023 21:15 Laatste update: 18-01-2023 09:13
81

Dennis te Kloese heeft op de nieuwjaarsreceptie van Feyenoord een update gegeven over het spelen in De Kuip. De algemeen directeur van de Rotterdammers gaf eerder in een interview al aan dat de focus niet meer ligt op een nieuw stadion.

"Het is zeker een overweging om eigenaar van het stadion te worden maar het mag niet ten koste van de club gaan", vertelt Te Kloese over het overnemen van het befaamde Rotterdamse stadion. "Het eerste besluit om te stoppen met een nieuw stadion en hier de komende jaren te blijven spelen geeft in ieder geval duidelijkheid." Eerder waren er plannen over de bouw van een nieuw stadion, maar die zijn sinds de komst van Te Kloese van de baan.

Feyenoord heeft op dit moment vol de focus op het verbeteren van De Kuip. Het verouderde stadion moet met wat renovaties weer helemaal als nieuw worden, zodat ook internationale toernooien en het Nederlands elftal weer gebruik willen maken van de Kuip. "We zijn ook net begonnen met een nieuwe stadiondirectrice (Lilian de Leeuw, red.). Iemand met een frisse blik, veel ervaring. Met focus op het huidige stadion."