Weghorst wacht met smart op 'speciaal moment': 'Het duurt al iets te lang'

Weghorst wacht met smart op 'speciaal moment': 'Het duurt al iets te lang'

18-02-2023 15:36
10

Wout Weghorst wacht nog altijd op zijn eerste goal op Old Trafford. De spits hoopt zijn zijn doelpuntenrekening in de Premier League deze week, als Manchester United twee keer thuis speelt, te openen.

Weghorst kwam tot dusver in alle negen wedstrijden van United in actie, maar wist pas één keer - in de League Cup tegen Nottingham Forest - te scoren. "Ik wacht op mijn eerste goal hier op Old Trafford. Helaas duurt het voor mijn gevoel al iets te lang, maar ik blijf gewoon hard werken en hopelijk komt het dan snel", zegt hij tegen de clubkanalen van United. "Ik weet zeker dat het een speciaal moment zal zijn."

Wedden

Meer odds

United speelt zondag thuis tegen Leicester City, terwijl FC Barcelona aanstaande donderdag naar Manchester komt voor de return van de tussenronde van de Europa League. Afgelopen week werd Weghorst in Camp Nou door Erik ten Hag achter de spits geposteerd en daar kan de aanvaller om lachen. "Toen ik zeventien of achttien was heb ik daar als amateur in Nederland gespeeld", lacht hij. "Het was sindsdien de eerste keer dat ik daar speelde, maar ik vond het best leuk."