Ten Hag stuurt zelfde namen veld in als tegen Liverpool: 'Dit is ons beste team'

Ten Hag stuurt zelfde namen veld in als tegen Liverpool: 'Dit is ons beste team'

09-03-2023 20:40
13

Erik ten Hag stuurt donderdagavond tegen Real Betis dezelfde elf namen het veld op als hij deed tijdens de 7-0 tegen Liverpool. Volgens de Nederlander was er geen reden tot het verder straffen van spelers en is dit simpelweg zijn beste elf.

"Wij willen winnen en daarvoor is dit het beste team", vertelt Ten Hag voor aanvang van het Europa League-duel tegen BT Sport. "De spelers krijgen nu zeker de kans om zich te revancheren. We hebben onze standaarden wat lager gelegd in de laatste wedstrijden en daar hebben we zondag een enorme klap voor ontvangen. We moeten terug naar onze standaarden, onze verlangens en datgene wat we willen laten zien."

Wedden

Meer odds

Volgens Ten Hag heeft hij wel een hartig woordje gesproken met zijn selectie na het recordverlies in Liverpool. "Dat heb ik ze zeker gezegd, dat er regels zijn. We hebben hier standaarden over hoe we willen spelen. Het is ook belangrijk voor de fans dat we vanavond een goed resultaat halen. We hebben ze zondag in de steek gelaten en we hebben onszelf in de steek gelaten. Daar willen we van terugkomen."