Ook zeventiende seizoen bij PEC voor Van Polen, die weer met ludieke actie komt

Ook zeventiende seizoen bij PEC voor Van Polen, die weer met ludieke actie komt

11-04-2023 17:35
53

Bram van Polen gaat zijn aflopende contract verlengen bij PEC Zwolle. Dat maakt de captain, die al zestien jaar in dienst is van de club, bekend in een brief aan de supporters. Als bedankje aan de supporters uit Zwolle, geeft Van Polen een gratis rondje aan alle seizoenkaarthouders.

De 37-jarige Van Polen speelt al sinds de zomer van 2007 voor PEC. Nu de club promotie naar de Eredivisie kan ruiken, heeft de stopper besloten om er nog een jaartje aan vast te plakken. Daarmee gaat Van Polen ook een zeventiende seizoen in dienst van PEC spelen. Het nieuws is nog niet officieel bekendgemaakt, maar Van Polen verklapt zijn aanstaande verlenging al in een brief aan alle seizoenkaarthouders.

Nu Van Polen doorgaat bij PEC, trakteert hij de supporters op een gratis drankje. De routinier verwacht dat hij volgend seizoen begint aan zijn laatste jaar als voetballer, waardoor hij iets terug wil geven aan de supporters. 'Ik ga een rondje aan het hele stadion geven. Zeker niet om te vieren dat ik nog een jaartje doorga als voetballer, maar om jullie te bedanken voor jullie support', schrijft hij onder meer.

Vorig seizoen zorgde Van Polen ook al voor een ludieke actie bij zijn contractverlenging. Toen wist hij 'een tweedehands Peugeootje' uit het vuur te slepen bij de onderhandelingen.