Streuer doet boekje open over onderhandelingen met Feyenoord: 'Zerrouki moet weg'

Streuer doet boekje open over onderhandelingen met Feyenoord: 'Zerrouki moet weg'

16-04-2023 12:00 Laatste update: 13:15
222

Volgens Jan Streuer is een transfer van Ramiz Zerrouki bij FC Twente niet meer af te wenden. Bij Goedemorgen Eredivisie vertelt de vertrekkende technisch directeur van de Tukkers hoe de spaak gelopen onderhandelingen met Feyenoord afgelopen zomer en winter gingen, maar hij voorziet nu wel een afscheid van de Algerijns international.

"Een heel vervelend verloop, voornamelijk op de laatste dag van de winterse transferwindow", vertelt Streuer over de moeizame onderhandelingen met Feyenoord. "Maar die speler die gaat weg, die moet ook weg. Dat is voor iedereen het beste." Het is de Rotterdammers uiteindelijk tot twee keer toe niet gelukt om Zerrouki uiteindelijk te verleiden tot een overstap.

Voor Streuer is in ieder geval één ding glashelder. FC Twente zegt niks meer over een vertrek van Zerrouki. "Wij gaan nu niets meer zeggen. Wij wachten rustig af wat er verder gaat gebeuren. Er is absoluut interesse voor de speler, maar wij hoeven niet te vertellen wie zich heeft gemeld. Er zijn meerdere clubs die geïnteresseerd zijn, maar het wordt nu tijd dat hij gaat."