VI-clubwatcher Krabbendam voorspelt: 'Ik denk dat hij naar Feyenoord gaat'

VI-clubwatcher Krabbendam voorspelt: 'Ik denk dat hij naar Feyenoord gaat'

18-04-2023 16:26
193

De kans lijkt groot dat Ramiz Zerrouki alsnog de overstap maakt van FC Twente naar Feyenoord. Voetbal International-verslaggever Martijn Krabbendam verwacht dat de 24-jarige controleur komende zomer in Rotterdam neerstrijkt.

Feyenoord deed vorig jaar en afgelopen winter al verwoede pogingen om Zerrouki aan te trekken, maar bereikte geen akkoord met FC Twente. Technisch directeur Jan Streuer van de Tukkers gaf onlangs echter toe dat een vertrek van de Algerijns international niet meer valt af te wenden. 

Volgens Krabbendam is Feyenoord nog altijd één van de kapers op de kust. "Ik denk ook dat hij gaat komen. Feyenoord heeft de laatste keer dat ze kwamen, in de winter, eigenlijk al aangekondigd dat ze nog een keer terug zouden komen. Dat ze konden verwachten dat ze nog een keer een bod zouden doen. Die jongen is niet voor niets zo rustig gebleven. Ik denk dat hij dat zelf ook wel wist", zegt de clubwatcher in de Dick Voormekaar Podcast Extra.

"Twente hoopt natuurlijk dat er clubs uit Frankrijk, Engeland of Duitsland komen die meer gaan bieden, maar uiteindelijk bepaalt Zerrouki zelf waar hij naartoe gaat. Hij heeft ook al gesproken met Arne Slot. Dan weet je het wel", grapt Krabbendam, om op serieuze toon af te sluiten: "Ik denk dat hij naar Feyenoord gaat."

Feyenoord legde eerder al Thomas van den Belt vast voor komend seizoen. Daarnaast kan Slot centraal op het middenveld beschikken over Mats Wieffer, Quinten Timber en nu nog Orkun Kökcü. Krabbendam gaat ervan uit dat de aanvoerder vertrekt. "Feyenoord heeft al een plan hoe ze dat weer in willen richten."