Ook Mazraoui uit ontevredenheid over Bayern: 'Ben niet eens derde keus'

Ook Mazraoui uit ontevredenheid over Bayern: 'Ben niet eens derde keus'

20-04-2023 08:20
199

Ook Noussair Mazraoui is ontevreden met de speeltijd die hij sinds het WK krijgt bij Bayern München. Voor zijn blessure was hij basisspeler bij de Duitse club, maar inmiddels is de Marokkaanse vleugelverdediger topfit en kwijnt hij weg op de bank.

"Ik ben inderdaad niet tevreden nee", vertelt Mazraoui over zijn speeltijd bij Bayern München tegen Abendzeitung. "Ik was basisspeler voor het WK en na zo’n fijn toernooi krijg ik niet eens meer speeltijd. Ik ben fit, maar niet eens meer de derde of tweede keus. Het is te vroeg om over mijn perspectief bij de club te praten, maar het ziet er op dit moment niet heel goed uit."

Ook tegen Manchester City woensdagavond wisselde Thomas Tuchel vijf keer, maar kwam Mazraoui niet binnen de lijnen. Datzelfde was overigens het geval bij Daley Blind en Ryan Gravenberch. Eerder gaf Gravenberch al aan dat hij ontevreden was over zijn speeltijd, maar ook Mazraoui heeft dat gevoel. De verdediger raakte na het WK geblesseerd en raakte sindsdien al zijn vormen van speeltijd kwijt.