PSV en Ajax vechten om de CL: 100x je inzet bij winst van team naar jouw keuze!

PSV en Ajax vechten om de CL: 100x je inzet bij winst van team naar jouw keuze!

23-04-2023 13:30 Laatste update: 15:06

ADVERTORIAL – Zondag staat de Eredivisie-topper tussen PSV en Ajax op het programma. Als Feyenoord niets geks doet is dit normaal gesproken dé wedstrijd die van grote invloed gaat zijn op de strijd om plek twee. Unibet pakt uit met een geweldige promo. Kies jouw favoriet en win 100x je inzet!

PSV en Ajax: gelijk in punten

Met nog vijf speelronden te gaan staan PSV en Ajax met 62 punten op een gedeelde tweede plaats in de Eredivisie, acht punten achter koploper Feyenoord. Een overwinning in deze Eredivisie-topper zou wel eens een reuzeslag kunnen zijn in de strijd om de plek die recht geeft op een ticket voor de voorronde van de Champions League.

Sprankelend voetbal wordt er over het algemeen niet gespeeld, maar PSV is al elf wedstrijden op rij ongeslagen in de Eredivisie. Dat geldt in zekere zin ook voor Ajax, maar de Amsterdammers lieten in de tweede seizoenshelft ook al genoeg steken vallen waardoor de titel momenteel uit zicht is. Afgaand op de eerdere ontmoetingen en gezien het thuisvoordeel is PSV licht de favoriet: in de Johan Cruijff Schaal (3-5) en de Eredivisie (1-2) wonnen de Eindhovenaren dit seizoen al van de Amsterdammers.

Hoe gaat de actie in zijn werk?

Ga naar Unibet.nl en maak een account aan voor jezelf. Nadat je geverifieerd bent, stort je een bedrag van €5 op je account en ga je naar het duel van PSV en Ajax. Selecteer 'Team wint: Akjax of PSV' en de boost verschijnt vanzelf op je betslip onderin je scherm. Je moet voor deze specifieke bet kiezen, aangezien de boost anders niet verschijnt. Belangrijk: vergeet de boost niet aan te vinken voordat je de weddenschap speelt.

De maximale inleg voor de actie is €1, maar je kunt er wel honderd mee terugverdienen! Minder inzetten bij deze actie kan ook. De boost is enkel geldig voor spelers vanaf 24 jaar. Lukt het team waar je op hebt ingezet om te winnen? Dan krijg je €100 met de inzet van een schamele €1! Zie je een andere uitkomst? Dan verlies je ook maximaal €1.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.