Feyenoord heeft na vier keer beet en bereikt akkoord met Twente over Zerrouki

Feyenoord heeft na vier keer beet en bereikt akkoord met Twente over Zerrouki

05-05-2023 10:26 Laatste update: 11:01
435

Ramiz Zerrouki is van Feyenoord, bevestigt FC Twente. De Rotterdammers hebben een overeenstemming met FC Twente gesloten over de transfer van de 24-jarige middenvelder.

Feyenoord is al meer dan een jaar in de markt voor Zerrouki. Twente hield zijn poot vorige zomer en afgelopen winter stijf, maar bevestigt vrijdag dat de controleur de overstap naar Rotterdam-Zuid maakt. 'De transfer van Ramiz Zerrouki naar Feyenoord wordt later definitief afgerond', klinkt het op de clubkanalen. Het is niet duidelijk voor welk bedrag de Stadionclub Zerrouki overneemt, al wordt er door TC/Tubantia gesproken van een som rond de acht miljoen euro.

Voor Zerrouki was ook interesse van PSV en uit het buitenland, maar de Algerijns international had zijn zinnen gezet op een transfer naar Feyenoord. De middenvelder speelde sinds 2016 voor Twente. In september 2020 maakte hij zijn debuut in de hoofdmacht. Zerrouki kwam, drie speelrondes voor het einde van de competitie, tot honderd officiële duels voor de club uit Enschede.

VoetbalPrimeur sprak eerder deze week in #DoneDeal met Jan Streuer, technisch directeur bij Twente. "We hebben tegen Zerrouki gezegd dat we meewerken aan een transfer", bevestigde hij in de podcast. "Deze speler moet deze zomer gewoon een transfer maken, zo simpel is het."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!