'Slot heeft al reuzeaanbieding Newcastle afgeslagen ten faveure van Feyenoord'

'Slot heeft al reuzeaanbieding Newcastle afgeslagen ten faveure van Feyenoord'

06-05-2023 08:39
117

Jan Boskamp vreesde vorige week dat Feyenoord komende zomer wordt leeggeroofd, maar hij heeft er nu wel vertrouwen in dat Arne Slot blijft. De analist geeft hoog op over de 44-jarige succescoach.

Ondanks interesse uit de Premier League denkt Boskamp dat Slot blijft. "Z'n assistent Marino Pusic heeft in maart zijn contract al verlengd, dat lijkt me een teken aan de wand", zegt de oer-Feyenoorder in Playboy. "En laten we niet vergeten dat Slot al een reuzeaanbieding van Newcastle United heeft afgeslagen ten faveure van Feyenoord, dus als-ie had gewild was-ie allang gevlogen."

"Ik denk dat-ie nog lekker met Feyenoord de Champions League in wil gaan, misschien stiekem nog een keer kampioen worden en dat hij dan een mooie club uitzoekt in het buitenland. Het is 'm gegund", vervolgt Boskamp, die de vraag krijgt of Slot al een standbeeld moet krijgen bij De Kuip. "Met standbeelden in Nederland moet je uitkijken, ze trekken je zo weer van je sokkel. Maar het is duidelijk dat hij alle credits verdient voor dit seizoen. Zowel vorig jaar als nu kwam hij niet echt in een gespreid bedje terecht hè, eerder een spijkerbed."

Boskamp doelt op de drukke transferzomer. "De beste spelers werden verkocht, niemand had het hem kwalijk genomen als het dit jaar zou uitdraaien op een tussenseizoen. En als je dan op deze manier presteert, daar kun je alleen maar een diepe buiging voor maken. Hij is niet alleen een goede trainer, hij heeft ook persoonlijkheid. Legt alles goed uit, presenteert zich goed, is echt een visitekaartje voor de club. We hebben in de Kuip weleens andere trainers meegemaakt."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!