Go Ahead Eagles komt met vlijmscherpe reactie op symbolische tweet van Feyenoord

Go Ahead Eagles komt met vlijmscherpe reactie op symbolische tweet van Feyenoord

08-05-2023 14:11 Laatste update: 15:12
89

De social media afdeling van Go Ahead Eagles heeft zich maandag van hun scherpste kant laten zien. Feyenoord plaatste zondag een tweet met daarin de datum waarop ze het kampioenschap van de Eredivisie kunnen pakken, maar de tegenstander uit Deventer gaat daar niet zo maar mee akkoord.

Feyenoord plaatste zondag een tweet na afloop van het gewonnen duel met Excelsior. Daarin stond alleen de symbolische datum 14 mei 2023, de dag waarop ze het kampioenschap definitief kunnen pakken. Go Ahead Eagles is die dag de tegenstander en bij een overwinning van de Rotterdammers, is de titel definitief binnen. De ploeg uit Deventer is alleen niet van plan de winst zo maar weg te geven.

Met een grappig filmpje geeft Go Ahead Eagles op Twitter een reactie richting Feyenoord. De ploeg van trainer René Hake heeft zelf ook nog genoeg om voor te spelen. Met een overwinning op Feyenoord komen ze dichterbij een plek in de play-offs om Europees voetbal. Go Ahead staat nu elfde op de ranglijst met één punt achterstand op de nummer tien NEC.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!