Leverkusen en Rostock vechten om Dum

Leverkusen en Rostock vechten om Dum

Gepubliceerd: vrijdag 9 mei 2008 om 19:31vr 09-05-2008 om 19:31

"We staan duidelijk in ons recht. We zullen het er niet bij laten zitten", zegt Rostock-manager Herbert Maronn tegenover het Duitse persbureau DPA. "Bayer Leverkusen heeft ons schriftelijk een voorstel gedaan om Sascha Dum vast te leggen. Daarbij werden drie voorwaarden gesteld die we hebben geaccepteerd. Plotseling trekt Leverkusen vervolgens het aanbod in. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt."

Michael Reschke ziet het echter anders. "We hebben geen overeenkomst bereikt. We hebben geen afrondende gesprekken gevoerd en de lopende onderhandelingen afgebroken", verklaart hij. Hij zegt ook niet bang te zijn voor juridische consequenties vanwege de handelswijze van zijn club.

"Wat Reschke zegt, is niet de waarheid", stelt Maronn echter. De juristen die werkzaam zijn bij de club zijn inmiddels al bezig met de zaak. Dum heeft in Leverkusen nog een contract tot medio 2009. "We zijn met de speler een driejarig contract overeengekomen, dat geldig is voor de Bundesliga en voor de 2.Bundesliga", verklaart de manager van Rostock.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws