The Athletic: Feyenoord kan zich opmaken voor openingsbod Tottenham

The Athletic: Feyenoord kan zich opmaken voor openingsbod Tottenham

22-05-2023 12:00 Laatste update: 12:10
248

De ontwikkelingen rond Arne Slot en Tottenham Hotspur volgen elkaar snel op. Feyenoord kan op korte termijn een formeel bod verwachten uit Noord-Londen, meldt The Athletic.

Slot is sinds vorige week de belangrijkste kandidaat bij Tottenham, nog vóór Julian Nagelsmann, Luis Enrique en Roberto De Zerbi. Feyenoord-directeur Dennis te Kloese zei zondagochtend bij ESPN dat de nummer acht van de Premier League zich nog niet heeft gemeld in De Kuip, maar dat lijkt slechts een kwestie van tijd: volgens The Athletic zit er een formeel bod aan te komen.

Tottenham is op zoek naar een manager die een cultuuromslag kan veroorzaken binnen de club. De laatste prijs dateert van 2008, toen de League Cup werd gewonnen. Slot heeft zich met het binnenhalen van de landstitel met Feyenoord bewezen als prijzenpakker. Ook overtuigde hij Spurs met de manier waarop hij zijn ploeg laat spelen.

Na het vertrek van Antonio Conte, eind maart, strompelt Tottenham naar het einde van het seizoen. Interim-manager Cristian Stellini werd zes wedstrijden voor het einde van de competitie vervangen door Ryan Mason. Slot moet de club in rustiger vaarwater krijgen. Tottenham sluit komende zondag het seizoen af tegen Leeds United en kan zelfs nog naast Europees voetbal grijpen.