'Jong PSV-trainer kan wellicht stap maken: Marokkaanse clubs tonen interesse'

'Jong PSV-trainer kan wellicht stap maken: Marokkaanse clubs tonen interesse'

27-06-2023 18:53 Laatste update: 18:54
25

Adil Ramzi geniet momenteel belangstelling vanuit Marokko. De trainer van Jong PSV is zowel bij de nationale voetbalbond als bij enkele Marokkaanse clubs in beeld. Dat meldt Voetbal International

Er is veel interesse, maar concreet is het vooralsnog niet. Ramzi liet na het vertrek van Ruud van Nistelrooij weten open te staan voor de functie van hoofdtrainer, maar de Eindhovenaren gingen uiteindelijk aan de haal met Peter Bosz. Ramzi werkte eerder nog als assistent-trainer onder Ruud van Nistelrooij bij PSV. 

Met de Eindhovense talenten eindigde Ramzi afgelopen seizoen op de veertiende plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Nu acht hij het de juiste tijd voor een volgende stap. Aangezien het grote PSV met Bosz al een nieuwe trainer heeft, lijkt de voormalig middenvelder dus ook volgend seizoen weer bij Jong PSV voor de groep te staan. 

Althans, dat is het geval als de de Marokkaanse bond of een club uit het land niet besluit door te pakken voor Ramzi. Afgelopen seizoen werd hij ook al gelinkt aan zijn geboorteland. Toen kon hij mee als assistent-trainer naar het WK in Qatar, waarna Ramzi besloot niet te gaan.