'Feyenoord denkt aan Mexicaans international van Barça: Gimenez doet goed woordje'

'Feyenoord denkt aan Mexicaans international van Barça: Gimenez doet goed woordje'

02-07-2023 10:10
73

FC Barcelona B-verdediger Julián Araujo staat in de belangstelling van Feyenoord. Dat melden Diario Sport en Mundo Deportivo. De Catalanen staan open voor een transfer van de Mexicaanse international.

Araujo is een 21-jarige rechtsback, die een halfjaar geleden voor vier miljoen euro overkwam van Los Angeles FC en aan de slag ging bij Barça B. Toch wil de La Liga-kampioen nu alweer meewerken aan een vertrek om ruimte te maken in de selectie. Volgens Sport en MD is de interesse van Feyenoord in de afgelopen dagen toegenomen. De Rotterdammers houden rekening met een transfer van Lutsharel Geertruida.

Eerder werd de Eredivisie-kampioen ook in verband gebracht met Joshua Brenet van FC Twente en Hugo Siquet van Standard Luik, maar voor hen is de nodige concurrentie. Bij Araujo lijkt Feyenoord daarentegen al een streepje voor te hebben, mede doordat Santiago Gimenez een goed woordje voor hem gedaan zou hebben in De Kuip.

Araujo en Gimenez nemen momenteel met Mexico deel aan de Gold Cup. De vleugelverdediger kwam niet in actie tegen Honduras, maar tegen Haïti viel hij een halfuur voor tijd in. Ajacied Jorge Sánchez krijgt de voorkeur bij El Tri.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!