'Pedersen dicht bij vertrek: Feyenoord verwacht spoedig bod uit Italië'

'Pedersen dicht bij vertrek: Feyenoord verwacht spoedig bod uit Italië'

03-07-2023 23:32
72

Marcus Pedersen staat er goed op in de Europese topcompetities. Behalve VfL Wolfsburg is ook Torino geïnteresseerd in de rechtsback van Feyenoord, meldt 1908.

Wolfsburg moet nog een bod indienen, terwijl Torino haast wil maken, klinkt het. Rechtervleugelverdediger Stephane Singo lijkt naar AC Milan te vertrekken, wat betekent dat Torino een vervanger moet strikken. Pedersen is naar verluidt de aangewezen kandidaat om de vacature in te vullen. Feyenoord verwacht snel een concreet bod van de Italianen en zullen bij het juiste bedrag meewerken aan een transfer.

Mocht Torino aan het langste eind trekken, wordt Pedersen in Italië ploeggenoot van Perr Schuurs. De 22-jarige Noor, die bij Feyenoord nog een doorlopend contract tot de zomer van 2026 heeft, speelt sinds 2021 in Rotterdam-Zuid. In totaal kwam hij tot 87 officiële wedstrijden, waarin hij eenmaal scoorde en zeven keer aangever was.

Intussen kijkt Feyenoord rond naar een nieuwe rechtsback. FC Twente-verdediger Joshua Brenet is niet langer in beeld. De vleugelverdediger ontbrak op de eerste training van de Tukkers en mikt op een transfer naar het buitenland. Anderlecht-back Killian Sardella wordt door 1908 genoemd, al zou de interesse niet concreet zijn.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!