'Overmars wil Stengs-wens in vervulling laten gaan, maar moet wel nog langs Nice'

'Overmars wil Stengs-wens in vervulling laten gaan, maar moet wel nog langs Nice'

04-07-2023 18:15 Laatste update: 18:19
41

Marc Overmars hoopt Calvin Stengs te kunnen behouden voor Royal Antwerp, zo melden De Telegraaf en Belgische media. De Nederlandse directeur heeft een bod neergelegd bij OGC Nice om de Oranje-international definitief over te nemen. Er zou echter nog wel een verschil van enkele miljoenen zijn tussen vraag en aanbod.

Afgelopen seizoen speelde Stengs op huurbasis voor Antwerp. De buitenspeler werd kampioen en groeide onder trainer Mark van Bommel uit tot een belangrijke schakel. Daardoor hoopt Overmars Stengs nu definitief vast te leggen, zo klinkt het.

Stengs hoopt zelf ook op een langer verblijf in België. Hij zou de ontwikkelingen afwachten. Overmars heeft dus al een bod neergelegd in Frankrijk, al is het niet duidelijk wat de hoogte daarvan is. Er is ook nog niets bekend over het precieze bedrag dat Nice wil ontvangen voor Stengs, al is het duidelijk dat er enkele miljoenen euro's tussen vraag en aanbod zitten.

Twee jaar geleden betaalde Nice nog zo'n vijftien miljoen euro aan AZ voor Stengs. De 24-jarige linkspoot heeft echter nog niet kunnen overtuigen in de Ligue 1. Bij Nice ligt Stengs nog tot medio 2026 vast.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!