Slot glashelder over pupil: 'Hij heeft hier geen toekomst meer'

Slot glashelder over pupil: 'Hij heeft hier geen toekomst meer'

09-07-2023 11:16
81

Arne Slot vindt dat Neraysho Kasanwirjo nog niet op het niveau van Feyenoord zit. Dat meldt de coach in gesprek met het Algemeen Dagblad. Ook geeft hij aan dat er voor Naoufal Bannis geen toekomst is bij Feyenoord.

Volgens Slot is het voor Kasanwirjo zaak dat hij zich meer laat zien op de trainingen. "Neraysho moet nog stappen zetten om bij het niveau te komen dat wij nastreven", bevestigt Slot over de verdediger. Feyenoord nam Kasanwirjo in de winterse transferperiode over van FC Groningen. Sindsdien deed hij in zeven duels mee voor Feyenoord, waarvan vijf in de Eredivisie.

Slot sprak met de krant na het gewonnen oefenduel tegen PEC Zwolle. Yankuba Minteh maakte een penalty, waarbij Bannis in eerste instantie de bal in handen had. "Bannis heeft geen toekomst bij Feyenoord en voor Minteh was het lekker om in zijn eerste wedstrijd meteen te scoren." Slot was sowieso blij met de manier waarop Minteh zich presenteerde. "Zijn start was veelbelovend. Hij liet goede dingen zien, al leed hij ook balverlies waar PEC de 2-1 uit kon maken."