Saibari komt met prachtig gebaar voor Nouri na Afrika Cup-winst

Saibari komt met prachtig gebaar voor Nouri na Afrika Cup-winst

09-07-2023 11:57 Laatste update: 13:57
60

Marokko Onder 23 won vannacht de Afrika Cup voor jeugdteams. Met onder andere Ismael Saibari van PSV won het elftal uit Marokko van de leeftijdsgenoten van Egypte. Na afloop maakte de aanvaller uit Eindhoven een prachtig gebaar richting Abdelhak Nouri.

Naast Saibari zaten ook Couhaib Driouech van Excelsior en Younes Taha van FC Twente bij de selectie. De aanvaller van PSV had na de winst een prachtig eerbetoon aan Nouri. Saibari droeg een shirt met daarop de naam van zijn vriend en zijn iconische rugnummer 34. Nouri heeft zelf ook Marokkaanse roots. Tijdens het afgelopen WK in Qatar lieten spelers van Marokko ook al een aantal steunbetuigingen zien voor Nouri.

Wedden

Meer odds

Nouri kreeg in 2017 een hartstilstand, waardoor hij blijvende hersenschade opliep. Hij zakte in elkaar tijdens een oefenwedstrijd van Ajax tegen het Duitse Werder Bremen. Nouri is inmiddels 26 jaar en de vroegere middenvelder gaat met kleine stapjes vooruit. Ook de broer van Nouri was aanwezig en hij mocht nog op de foto poseren met de medaille die Saibari kreeg na de winst.