'Italiaanse topclub biedt op Douvikas: FC Utrecht wil recordbedrag'

'Italiaanse topclub biedt op Douvikas: FC Utrecht wil recordbedrag'

17-07-2023 12:56 Laatste update: 13:27
59

Dat FC Utrecht zich gaat versterken met Isac Lidberg lijkt een teken aan de wand wat betreft de toekomst van Tasos Douvikas. Volgens het Algemeen Dagblad is de strijd om de Eredivisie-topscorer nu echt losgebarsten: SS Lazio zou een bod hebben uitgebracht.

De krant schrijft dat een vertrek van Douvikas aanstaande lijkt nu de Serie A-topclub zich in de strijd mengt. FC Utrecht laat hem echter niet zonder slag of stoot gaan. De 23-jarige Griek moet meer dan tien miljoen euro opleveren. Daarmee zou hij de duurste uitgaande transfer ooit worden in de Domstad. Dat record is nu nog in handen van Quinten Timber, die naar verluidt voor 7,5 miljoen bij Feyenoord tekende.

FC Utrecht staat er financieel prima voor en kan daardoor hoog in de boom zitten. Desondanks is het de verwachting dat Douvikas niet meer terugkeert in de Galgenwaard. Naast de komst van Lidberg en de al aanwezige aanvallers doet de club daardoor pogingen om Bas Dost toch nog een jaar te behouden. FC Utrecht denkt goede papieren te hebben.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Dirk Kuyt!