Kroatische pers: Sutalo staat open voor Ajax, maar hoorde nog niets van de club

Kroatische pers: Sutalo staat open voor Ajax, maar hoorde nog niets van de club

17-07-2023 17:55 Laatste update: 18:27
86

Josip Sutalo wordt sterk gelinkt aan een overstap naar Ajax, maar in Kroatië klinken er andere geluiden. Jutarnji, één van de grootste kranten van het land, meldt namelijk dat Ajax-directeur Sven Mislintat nog geen contact op heeft genomen met de entourage van de speler. Sutalo zou echter wel openstaan voor een transfer naar Amsterdam.

Recent werd duidelijk dat Sutalo op de lijst van Ajax staat, terwijl Mislintat op Schiphol werd gespot. Het verhaal ging dat de Duitse directeur onderweg was naar Zagreb voor onderhandelingen over Sutalo. Volgens Jutarnji heeft Ajax echter nog niet aangeklopt bij de Kroatisch international zelf of bij zijn management.

Daarnaast zijn er ook andere clubs met interesse. Eerder werd de naam van onder meer Napoli genoemd. Jutarnji onthult echter ook dat Sutalo wel oren heeft naar een Ajax-transfer, als het zover komt. De 23-jarige stopper ziet Ajax als een grote club, waar hij een mooie nieuwe uitdaging aan kan gaan.

Dinamo Zagreb maakt echter geen haast met het verkopen van Sutalo. Op 15 augustus speelt de kampioen van Kroatië zijn eerste wedstrijd in de voorronde van de Champions League en het is de bedoeling dat het target van Ajax dan van de partij is.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Dirk Kuyt!