'PSV krijgt forse concurrentie uit Premier League in strijd om gewilde Vranckx'

'PSV krijgt forse concurrentie uit Premier League in strijd om gewilde Vranckx'

19-07-2023 12:50
96

PSV maakt inderdaad kans op de handtekening van VfL Wolfsburg-middenvelder Aster Vranckx, maar de nummer twee van de Eredivisie heeft flinke concurrentie. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

L'Équipe meldde dinsdag dat PSV een bod van twaalf miljoen euro heeft gedaan op Vranckx, maar volgens het ED is dat niet helemaal waar. Volgens bronnen zijn de Eindhovenaren dus wel geïnteresseerd, maar hebben ze nog geen officiële aanbieding neergelegd bij Wolfsburg. PSV wacht eerst nog op het moment dat Vranckx een keuze heeft gemaakt over zijn toekomst.

De Belgische middenvelder vindt het project van PSV interessant, maar het Engelse Burnley zit ook achter hem aan. De Premier League-club heeft, in tegenstelling tot PSV, wel al geboden op Vranckx, zo wordt gemeld vanuit de hoek van de speler. 'Of de Belg op dit moment al naar de promovendus in de Premier League zou willen, is nog afwachten', zo klinkt het.

Met Vranckx hoopt PSV zijn middenveld te versterken. Érick Gutiérrez is namelijk vertrokken naar Chivas, terwijl de kans ook goed aanwezig is dat Ibrahim Sangaré weggaat uit het Philips Stadion.