Rangers-manager hoopt op Danilo: 'Maar Feyenoord is ook aan het bouwen'

Rangers-manager hoopt op Danilo: 'Maar Feyenoord is ook aan het bouwen'

21-07-2023 14:59 Laatste update: 15:57
66

Rangers FC hoopt nog altijd op de komst van Danilo. Manager Michael Beale gaat in op de interesse in de aanvaller van Feyenoord en hoopt op een akkoord. 

De Schotse topclub zou donderdag al een derde bod hebben neergelegd bij Feyenoord, dat met bonussen kan oplopen tot zes miljoen euro. De Rotterdammers buigen zich over het bod van de club en Beale hoopt dat Feyenoord overstag gaat. "Op de achtergrond worden er gesprekken gevoerd, maar hij is op dit moment Feyenoord-speler", zegt Beale in gesprek met de Schotse tak van Sky Sports over Danilo.

Beale wil verder niet veel kwijt over de verregaande interesse in de Braziliaan. "Feyenoord is ook aan het bouwen na een heel succesvolle campagne afgelopen jaar. We houden het gewoon tussen de twee clubs op dit moment. Als er nieuws is, dan brengen we dat. Hij is uiteraard een goede speler", besluit Beale. Danilo werd in 2022 transfervrij opgehaald bij Ajax en streed met Santiago Giménez om een basisplaats. De Mexicaan won die strijd, maar Danilo pikte als invaller nog vaak zijn doelpunten mee. 

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Emile Schelvis!