Te Kloese komt met Gimenez-statement na transfergeruchten: 'Of hij blijft? Ja'

Te Kloese komt met Gimenez-statement na transfergeruchten: 'Of hij blijft? Ja'

21-07-2023 16:59 Laatste update: 17:03
243

Dennis te Kloese heeft een duidelijk statement afgegeven over de toekomst van Santiago Gimenez. Volgens de directeur van de landskampioen blijft Gimenez zeker in Rotterdam, ondanks geruchten over een move naar Benfica en Tottenham Hotspur.

Vrijdag stond de bij Benfica genoemde Gimenez op de voorpagina van Portugese sportkrant Record, terwijl ook Tottenham bij een vertrek van Harry Kane interesse zou hebben. Te Kloese is echter bijzonder duidelijk, als hij bij ESPN de vraag krijgt of de Mexicaan in De Kuip actief blijft. "Ja. Ja, honderd procent."

Te Kloese neemt later wel een klein beetje gas terug, als hij wordt geconfronteerd met het feit dat Feyenoord ook niet te weigeren aanbiedingen kan krijgen. "Dan ga je praten over als, als en als. Ons idee is dat Santiago bij Feyenoord speelt, hij heeft een langdurig contract."

"Eerlijk gezegd, en ik ken hem al sinds kleins af aan, denk ik dat voor hem heel goed is om hier nog heel even ervaring op te doen, Champions League te spelen en zich daarin ook te laten zien. Ik denk ook dat dat voor ons als Feyenoord heel goed is. In een ideale situatie is Santiago Feyenoorder", besluit Te Kloese. 

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Edwin Winkels & Daniel Reyes!