'Feyenoord houdt rekening met Danilo-vertrek en richt pijlen op Van Hooijdonk'

'Feyenoord houdt rekening met Danilo-vertrek en richt pijlen op Van Hooijdonk'

22-07-2023 22:32 Laatste update: 23-07-2023 00:19
504

Feyenoord ziet in Sydney van Hooijdonk een mogelijke opvolger van Danilo. Rangers FC trekt hard aan de Braziliaan en de Rotterdammers willen daarom een spits aantrekken. 

Fanmedium 1908.nl meldt dat Feyenoord binnenkort waarschijnlijk toenadering zal zoeken bij Bologna FC, de club waar Van Hooijdonk onder contract ligt. De 23-jarige spits heeft nog een contract van twee jaar bij de Italianen, maar mag op zoek naar een nieuwe uitdaging. 

Van Hooijdonk werd het trainingskamp van Bologna eerder in juli nog ontzegd. De Italiaanse club wilde aanvankelijk de hoofdprijs vragen voor de Nederlander, maar door het besluit van trainer Thiago Motta mag de spits voor een lager bedrag vertrekken.

Inmiddels mag de Nederlander weer meetrainen bij de Italianen, maar zijn diensten zijn het komende seizoen niet nodig. Van Hooijdonk speelde al tweemaal op huurbasis bij sc Heerenveen en was verder actief bij NAC Breda. De spits maakte het afgelopen seizoen indruk in de Eredivisie en wist zestien keer te scoren in 33 wedstrijden. 

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Edwin Winkels & Daniel Reyes!