Waar kan ik alle wedstrijden uit de Saudi Pro League bekijken?

Waar kan ik alle wedstrijden uit de Saudi Pro League bekijken?

26-07-2023 14:00 Laatste update: 14:06
50

Steeds meer spelers vertrokken naar de Saudi Pro League nadat Cristiano Ronaldo het grote Manchester United verliet voor een nieuw avontuur in het Midden-Oosten. Na de Portugese superster volgden onder meer Karim Benzema, N'Golo Kanté en Ruben Neves. Hierdoor groeit de voetbalcompetitie in Saudi-Arabië in populariteit en vragen steeds meer mensen zich af: hoe en waar kan ik de wedstrijden uit de Saudi Pro League bekijken? VoetbalPrimeur zoekt het voor je uit.

Zowel Viaplay als Ziggo Sport hebben rechten in handen om buitenlandse voetbalcompetities in Nederland uit te zenden. Denk hierbij aan de Bundesliga, de Serie A, de Premier League en zelfs de vrouwelijke voetbalcompetitie uit Italië. Daarnaast worden ook wedstrijden uit La Liga en Champions League-duels uitgezonden. Zelfs de MLS is te volgen via de Apple TV-app. De Saudi Pro League ontbreekt vooralsnog.

Dan blijft het natuurlijk de vraag: waar kan ik Cristiano Ronaldo dan wél zien schitteren? Op het moment van schrijven is er in Nederland helaas nog geen streamingdienst die de uitzendrechten van de Saudische competitie in handen heeft. In het buitenland is dat wel al het geval, zoals bijvoorbeeld bij ESPN in de Verenigde Staten, Sky Sports in het Verenigd Koninkrijk, SportItalia in Italië, Sport TV in Portugal, L'Équipe in Frankrijk en SSC in het Midden-Oosten. De kans bestaat dat Nederland deze uitzendrechten in de toekomst ook gaat krijgen.