'Real Madrid hoort Mbappé-vraagprijs, transfer 'dichterbij dan ooit''

'Real Madrid hoort Mbappé-vraagprijs, transfer 'dichterbij dan ooit''

28-07-2023 10:50 Laatste update: 13:12
122

Real Madrid weet wat er moet gebeuren om komend seizoen al over Kylian Mbappé te beschikken. De Koninklijke heeft van Paris Saint-Germain te horen gekregen dat de 24-jarige aanvaller 250 miljoen euro moet kosten.

PSG heeft zich neergelegd bij het verlies van Mbappé, meldt Marca. Faiza Lamary, de moeder van de Fransman, heeft Real medegedeeld dat haar zoon voor 250 miljoen euro mag vertrekken. De clubleiding van Real vindt een dergelijk bedrag te hoog, maar is bereid om deze zomer te onderhandelen, klinkt het. De Madrilenen weigeren om tafel te gaan met PSG-president Nasser Al-Khelaïfi, met wie de club in de clinch ligt na eerdere onderhandelingen over Mbappé.

Via tussenpersonen wordt er de komende periode gekeken of een transfer deze zomer al tot stand kan komen. Mbappé, die een astronomisch aanbod van Al Hilal heeft afgeslagen, wordt door PSG naar de uitgang geduwd omdat de Parijzenaren vermoeden dat de speler achter de schermen al akkoord is met Real over een transfervrije overstap in de zomer van 2024. Volgens Marca is een de overgang van Mbappé naar Real 'dichter bij dan ooit'.

Mbappé loopt medio 2024 uit zijn contract bij PSG en gaf recent aan geen nieuwe verbintenis aan te gaan. De landskampioen van Frankrijk wil hem om die reden graag deze zomer verkopen. 

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Mahmoud El Boustati!