'Ajax bereikt akkoord in Duitsland en heeft nieuwe doelman bijna te pakken'

'Ajax bereikt akkoord in Duitsland en heeft nieuwe doelman bijna te pakken'

01-08-2023 19:01 Laatste update: 23:19
188

Ajax is dicht bij de komst van Diant Ramaj, zo meldt De Telegraaf dinsdagavond. De Amsterdammers zouden al een mondeling akkoord hebben bereikt met de keeper van Eintracht Frankfurt. Ajax en Eintracht zijn er ook bijna uit.

Ramaj wordt in Amsterdam gezien als de nieuwe tweede doelman, achter Gerónimo Rulli. Ajax was ook in de markt voor Sparta-keeper Nick Olij, maar Ramaj  blijkt makkelijker binnen te halen. Daarnaast worden de kwaliteiten van de Duitser hoger ingeschat.

Wedden

Meer odds

Tot dusver speelde Ramaj, die Albanese roots heeft, twee Bundesliga-duels in drie jaar bij Eintracht Frankfurt. Hij heeft nog een contract tot medio 2027 in Duitsland. Ajax zou het contract willen afkopen en nadert een akkoord met Frankfurt over een nog onbekende transfersom.

Jay Gorter mag op huurbasis uitkijken naar een andere club. Remko Pasveer staat nog maanden buitenspel met een handbreuk. De Telegraaf schrijft verder dat directeur Sven Mislintat nog altijd goede hoop heeft op de komst van rechter centrale verdediger Josip Sutalo van Dinamo Zagreb.