Onana met de billen bloot na flater tegen Lens: 'Die kritiek kan ik hebben'

Onana met de billen bloot na flater tegen Lens: 'Die kritiek kan ik hebben'

05-08-2023 19:00 Laatste update: 19:55
30

Andre Onana is zich van zijn fout bewust na het oefenduel tussen Manchester United en RC Lens. De doelman liet zich verrassen vanaf de middenlijn en zag Florian Sotoca de score openen voor de Fransen. 

Manchester United won het oefenduel uiteindelijk met 3-1 door treffers van Marcus Rashord (2x) en Antony. Na afloop van het duel ging Onana in gesprek met het lokale Manchester Evening News. "Ik ben blij dat we hebben gewonnen, maar natuurlijk kunnen we altijd beter. We moeten voor sommige dingen een oplossing zien te vinden. Ik ben als doelman eindverantwoordelijke, vooral als we tegengoals krijgen."

"Ik ben de grote meneer in het doel, dus ik ben gewend aan alle kritiek en druk", vervolgt de doelman. "Het was een goede wedstrijd voor mij en de jongens, we maakten belangrijke doelpunten en ik ben blij met alles. Iedereen werkt hard en ik ben ervan overtuigd dat alles goed komt als we op deze voet verder gaan", besluit Onana. United start 14 augustus aan de Premier League in het duel met Wolverhampton Wanderers.