'Neymar wil deze zomer nog vertrekken bij PSG voor terugkeer naar Spanje'

'Neymar wil deze zomer nog vertrekken bij PSG voor terugkeer naar Spanje'

07-08-2023 18:02 Laatste update: 18:31
90

Neymar wil deze zomer nog vertrekken bij Paris Saint-Germain, meldt L’Équipe maandagmiddag. De Braziliaanse wereldster heeft zijn management laten weten dat hij komend seizoen wil terugkeren naar FC Barcelona.

Het Franse medium schrijft dat Neymar tijdens het trainingskamp van PSG in Azië zijn familie en zaakwaarnemer Pini Zahavi op de hoogte bracht dat hij de Franse hoofdstad wil verlaten. Eén van de redenen is de moeizame band met de supporters van de club. Eerder dit jaar werd Neymar door een aantal supporters bij zijn huis opgezocht. Volgens de Braziliaan doet PSG er te weinig aan om zijn spelers te beschermen.

Een eventueel vertrek zou een enorme aderlating zijn voor Paris Saint-Germain. Na het vertrek van Lionel Messi naar Inter Miami kwam ook het nieuws naar buiten dat Kylian Mbappé de Ligue 1-topclub zou willen verlaten. Nu wil dus ook de derde wereldster vertrekken uit Parijs. Terwijl Mbappé uitkijkt naar een transfer naar Real Madrid, zou Neymar graag terug willen keren bij FC Barcelona. Tussen 2013 en 2017 kwam hij al uit voor de Catalaanse topclub.