Klopp resoluut: begeerde middenvelder mag zeker niet vertrekken bij Liverpool

Klopp resoluut: begeerde middenvelder mag zeker niet vertrekken bij Liverpool

12-08-2023 15:45 Laatste update: 13-08-2023 12:42
3

Thiago Alcántara blijft bij Liverpool, zo vertelt Jürgen Klopp. De Liverpool-manager geeft te kennen huiverig te zijn voor het verliezen van nog een middenvelder, waardoor de interesse vanuit Saudi-Arabië niet tot een transfer lijkt te leiden.

"Hij heeft me gevraagd naar zijn rol en daar hebben we over gesproken. Hij is een ervaren speler en heeft op dat gebied stappen gemaakt. Hij is pas deze week weer begonnen met trainen, maar is verbaal erg aanwezig. Hij zal heel belangrijk voor ons zijn," aldus de Duitse manager, opgetekend door The Times.

Liverpool met het vertrek van James Milner, Naby Keita, Alex Oxlade-Chamberlain, Jordan Henderson en Fabinho deze zomer al veel middenvelders verloren. The Reds trokken Dominik Szoboszlai en Alexis Mac Allister al aan, maar zouden nog op zoek zijn naar versterking. Moisés Caicedo en Roméo Lavia worden hardnekkig met Liverpool in verband gebracht, maar hebben nog niet getekend en het is de vraag of dat nog gaat gebeuren.

Thiago is in verband gebracht met clubs uit Turkije, Spanje en Saudi-Arabië, waarbij Al Ahli het meest concreet leek. Liverpool kan het zich echter niet permitteren om nog een middenvelder te verliezen en daarom zou een vertrek vooralsnog onbespreekbaar zijn.