'Transfer zo goed als rond: Ivanusec bereikt persoonlijk akkoord met Feyenoord'

'Transfer zo goed als rond: Ivanusec bereikt persoonlijk akkoord met Feyenoord'

13-08-2023 23:00 Laatste update: 23:11
176

De transfer van Luka Ivanusec naar Feyenoord is zo goed als rond. Dat meldt 1908. De Rotterdammers en Dinamo Zagreb bereikten eerder al een principe-akkoord, maar nu is de Kroatisch international ook persoonlijk rond met zijn naar alle waarschijnlijkheid nieuwe werkgever. 

Zoals gezegd bereikten Feyenoord en Dinamo Zagreb in een eerder stadium al een akkoord. Het enige wat een mogelijke overstap naar de Eredivisie nog zou kunnen blokkeren was een persoonlijke overeenstemming, maar ook dat is volgens 1908 nu helemaal rond. Ivanusec gaat bij de regerend landskampioen een contract tekenen tot medio 2028. 

Voordat de handtekening in De Kuip worden gezet, zal Ivanusec nog wel een tweeluik spelen met Dinamo Zagreb in de voorrondes van de Champions League tegen AEK Athene. Die duels, die verplaatst zijn vanwege perikelen tussen fans van beide clubs, worden komende dinsdag en zaterdag afgewerkt. 

Feyenoord verwacht dat het in totaal nog een week zal duren alvorens hij medisch gekeurd kan worden in Rotterdam. Daarna kan hij zijn handtekening zetten onder de verbintenis. Mogelijk is hij al aanwezig in Rotterdam als toeschouwer bij het duel tussen Sparta Rotterdam en Feyenoord op 20 augustus.