'Napoli brengt bod van 37 miljoen uit op Koopmeiners, speler zelf al akkoord'

'Napoli brengt bod van 37 miljoen uit op Koopmeiners, speler zelf al akkoord'

14-08-2023 10:42 Laatste update: 15:33
69

Napoli heeft een bod uitgebracht op Teun Koopmeiners. Dat meldt Il Mattino maandag. De regerend landskampioen van Italië heeft 37 miljoen euro op tafel gelegd bij Atalanta Bergamo, de huidige club van de Oranje-international. 

Il Mattino weet dat Atalanta Koopmeiners niet meer koste wat kost voor de club wil behouden. Een vertrek bij La Dea en een stap naar Napoli behoort dus tot de mogelijkheden. Het is vooralsnog even afwachten of Atalanta akkoord gaat met het bod van Napoli, aangezien aanvankelijk gemikt werd op een transfersom van om en nabij de 50 miljoen euro. 

Koopmeiners, die eerder ook al in verband werd gebracht met een overstap naar Tottenham Hotspur, heeft bij Atalanta een uitstekend seizoen achter de rug. De middenvelder was de voorbije jaargang goed voor tien doelpunten en vier assists in 33 competitieduels. Daarmee had hij een groot aandeel in het bereiken van de vijfde plaats met Atalanta. 

Zelf heeft hij al zijn jawoord gegeven aan Napoli. Het enige wat een mogelijke transfer nu nog in de weg staat is een akkoord tussen de clubs. De komende tijd zal blijken of Napoli bereid is door te zetten voor de 25-jarige Nederlander, die bij Atalanta nog een contract heeft tot medio 2025.