'Liverpool geeft niet op en gaat weer poging wagen voor bankzitter Gravenberch'

'Liverpool geeft niet op en gaat weer poging wagen voor bankzitter Gravenberch'

16-08-2023 20:59 Laatste update: 21:02
27

Sofyan Amrabat is hard op weg naar Liverpool, maar The Reds willen ook een nieuwe poging wagen voor Ryan Gravenberch. Dat meldt BILD. The Reds hebben dringend versterkingen nodig op het middenveld, terwijl eerder al duidelijk werd dat Gravenberch wel oren heeft naar een move naar Anfield.

De interesse van Liverpool in Gravenberch is niet nieuw. In april werd al duidelijk dat manager Jürgen Klopp gecharmeerd is van de Oranje-international, die bij Bayern München nog steeds geen basisspeler is. In de tussentijd zag Liverpool Jordan Henderson en Fabinho naar Saudi-Arabië vertrekken, terwijl Moises Caicedo en Romeo Lavia bedankten voor een transfer naar de club. Daardoor wil de nummer vijf van het afgelopen Premier League-seizoen een nieuwe poging gaan wagen voor Gravenberch.

Bayern was eerder niet happig op een exit van de Nederlander, maar het is niet duidelijk hoe de vlag er nu bij hangt in München. Met Joshua Kimmich, Konrad Laimer en Leon Goretzka is de concurrentie fors voor Gravenberch, die in het Supercup-duel met RB Leipzig negentig minuten op de bank bleef zitten. Bij Bayern heeft het opleidingsproduct van Ajax nog een contract tot medio 2027.

Eerder op woensdag kwam al naar buiten dat Amrabat hard op weg is naar Liverpool. The Reds lijken Manchester United af te gaan troeven. Ook met Amrabat lijkt Liverpool nog wat versterkingen voor het middenveld nodig te hebben.