'Premier League-club stapt op vliegtuig voor gesprekken met Kudus en Ajax'

'Premier League-club stapt op vliegtuig voor gesprekken met Kudus en Ajax'

17-08-2023 13:50
135

West Ham United geeft gas voor de komst van Mohammed Kudus. Tim Steidten, technisch directeur van The Hammers, vliegt donderdag naar Amsterdam voor een gesprek met de aanvaller van Ajax, aldus Foot Mercato.

West Ham hoopt volgens transferspecialist Santi Aouna ook meteen een akkoord te bereiken met Ajax. Fabrizio Romano voegt eraan toe dat de gesprekken in volle gang zijn. West Ham heeft Kudus op de korrel als opvolger van Lucas Paquetà, die in de concrete belangstelling van Manchester City staat.

Dat het de winnaar van de Conference League menens is, blijkt wel uit het feit dat Steidten donderdag op het vliegtuig stapt naar Amsterdam. Het is niet bekend in hoeverre Kudus geïnteresseerd is in West Ham United. Vooralsnog laat hij Brighton onzekerheid, omdat hij mikt op een grotere (Premier League-)club. Ajax lijkt inmiddels meer te vragen dan de eerder overeengekomen veertig miljoen euro.

Tekst gaat verder onder tweet

West Ham shopte deze zomer al bij Ajax: Edson Álvarez maakte de overstap voor minimaal 38 miljoen en maximaal 41 miljoen euro. Vervolgens werd ook James Ward-Prowse weggehaald bij Southampton. Met Manchester City-talent Jason McAtee zou technisch directeur Sven Mislintat al een potentiële vervanger voor Kudus op het oog hebben.

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast