Perez kraakt NEC-aanhang: 'Krankzinnig, wat zijn we toch aan het doen?'

Perez: 'Het is krankzinnig, denken die mensen: ik heb mijn club geholpen?'

19 augustus om 16:52

Kenneth Perez heeft geen goed woord over voor de NEC-supporters die vrijdagavond de spelersbus hebben opgewacht. Een deel van de Nijmeegse aanhang ging verhaal halen na de tweede nederlaag op rij.

NEC verloor de seizoensouverture met 3-4 van Excelsior. Vrijdagavond, op bezoek bij Heracles Almelo, ging de ploeg van Rogier Meijer weer onderuit (2-1). "NEC heeft het moeilijk", concludeert Perez bij ESPN. Dat de spelersbus werd opgewacht, vindt de analist onbegrijpelijk. "Dat is echt... Wat zijn we toch aan het doen?", vraagt hij zich af.

"Het is de tweede speelronde en de bus wordt opgewacht. Hoe maf is dat? Het is krankzinnig", vervolgt Perez, die geen blad voor de mond neemt. "De mensen die dat doen, denken die dan: dit zal wel helpen? Ik heb mijn clubje geholpen? Dat kan toch niet je gedachte zijn", foetert de voormalig middenvelder. "Je kan geïrriteerd zijn, maar denk even na wat je doet."

Spelers Bram Nuytinck en Lasse Schöne en technisch directeur Carlos Aalbers stonden de teleurgestelde aanhang vrijdagavond te woord.

Kijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!