NEC geschrokken van opwachten spelersbus: 'Hoort bij club die we zijn geworden'

NEC geschrokken van opwachten spelersbus: 'Hoort bij club die we zijn geworden'

19-08-2023 13:14
95

Algemeen directeur van NEC, Wilco van Schaik, begrijpt de frustratie van de Nijmeegse fans. De selectie van trainer Rogier Meijer werd na het verloren duel met Heracles Almelo opgewacht door de fans bij het stadion.

"Het was alweer jaren geleden dat zo iets gebeurde", vertelt een teleurgestelde Van Schaik. "Nu hebben we dat ook weer eens mee gemaakt. Het hoort bij de club die we zijn geworden. We willen zo graag, maar ik zeg altijd: ‘We kennen ook groeistuipen, naar boven en naar beneden’. Hoort erbij. Het geeft aan dat het bij een deel van onze fans hoog zit. Dat mag ook." NEC staat op dit moment laatste in de Eredivisie.

Van Schaik geef in gesprek met ESPN ook aan dat hij in gesprek gaat met de fans. "Komende week ga ik in alle rust nog eens in gesprek met een deel van deze supporters. Ook wij zijn teleurgesteld, echter mag iedereen van ons geen emotie of paniek op dit moment verwachten. Iedereen moet nu doen waar hij voor aangesteld is en zijn verantwoordelijkheid pakken en keihard gaan werken om de eerste drie punten te gaan pakken. Dat is het enige dat telt en waar we invloed op hebben."

Kijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!