'Karlsson kan alsnog naar Italië na eerder geklapte deal met Lazio'

'Karlsson kan alsnog naar Italië na eerder geklapte deal met Lazio'

21-08-2023 09:16 Laatste update: 09:18
79

De kans dat Jesper Karlsson deze zomer vertrekt bij AZ is nog altijd aanwezig. SS Lazio was eerder een belangrijke kandidaat, maar na het afhaken van de Romeinen wil Bologna nu toeslaan. Karlsson staat bij de ploeg van Thiago Motta hoog op het verlanglijstje, aldus La Gazzetta dello Sport.

Volgens transferjournalist Nicolò Schira zijn de eerste gesprekken met de entourage van Karlsson zelfs al opgestart. De Zweedse aanvaller zou zelf ook naar Bologna willen. Karlsson moest de seizoensstart van AZ missen door een blessure, maar die kwetsuur hoeft een transfer niet in de weg te staan. Bij Bologna kan de aanvaller onder andere samenspelen met Joshua Zirkzee en Sydney van Hooijdonk.

Eerder was Karlsson een target om de aanval van Lazio te versterken. De Zweedse aanvaller maakte zoveel indruk tijdens de Conference League-duels van AZ tegen de Romeinen, dat de Italianen hem graag wilden inlijven. Uiteindelijk kozen zij echter voor Gustav Isaksen van FC Midtjylland. De Deense aanvaller was ook lange tijd in beeld bij Feyenoord.

Kijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!