VI: Klaassen kan kiezen voor Frans avontuur, Ajax werkt mee aan vertrek

VI: Klaassen kan kiezen voor Frans avontuur, Ajax werkt mee aan vertrek

22-08-2023 15:05
264

Het is niet uitgesloten dat Davy Klaassen in de laatste week van de zomerse transferperiode nog vertrekt bij Ajax. Olympique Lyon is één van de geïnteresseerde clubs, meldt Voetbal International.

Klaassen hoeft niet weg van Ajax, maar de club is volgens VI 'bereid mee te denken als hij besluit om Amsterdam te verlaten'. De aanvallende middenvelder wordt gezien als een speler die nog steeds een bijdrage kan leveren, maar zijn perspectief is er onder trainer Maurice Steijn niet beter op geworden.

Over belangstelling heeft Klaassen niet te klagen. De dertigjarige Oranje-international heeft meerdere ijzers in het vuur, mocht hij kiezen voor een vertrek. Lyon heeft zich ook al gemeld bij Ajax. Het is op dit moment niet duidelijk of Klaassen openstaat voor Les Gones, die dramatisch aan het nieuwe seizoen in de Ligue 1 zijn begonnen.

Het contract van Klaassen loopt volgend jaar af. Na de uitwedstrijd tegen Excelsior (2-2), waarin Klaassen belangrijk was met de gelijkmaker, liet hij voor de camera van ESPN de deur op een kier. "Ik geef alles voor Ajax. Dat zal nooit anders zijn en is nooit anders geweest. Ik kan nu wel zeggen: Ik blijf of ik ga, maar dat kan je nooit zeggen."

Kijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!