Advocaat kon weer uit zijn pensioen komen: 'Heb deze zomer één belletje gehad'

Advocaat kon weer uit zijn pensioen komen: 'Heb deze zomer één belletje gehad'

28-08-2023 21:26
30

Dick Advocaat is deze zomer nog gebeld om toch weer een club te trainen. De 75-jarige trainer onthult bij Rondo dat hij een aanbieding heeft gekregen, maar dat het voor hem te ver weg was. Toch zet hij de deur wel op een kiertje voor een eventuele baan in de Benelux.

"Ik heb één belletje gehad", vertelt Advocaat over zijn afgelopen transferzomer. "Het was te ver weg." Vanuit welk land Advocaat gebeld werd, wil hij niet verklappen. "Het was uit een land te ver van hier. België en Nederland is oké, maar verder doen we niet. Dat vind ik zelf, maar vooral het thuisfront. Ver weg mag al een tijdje niet meer."

Toch zet Advocaat zonder twijfel de deur weer op een kiertje voor een nieuwe uitdaging. "Ik vind het nog steeds heel leuk en ik ben nog altijd fit. Als dat niet zou zijn, dan had ik er helemaal niet op ingegaan. Ik verveel me nog niet hoor. Ik kijk net als iedereen gewoon nog veel voetbal." Advocaat trainde vorig seizoen ADO Den Haag tot het eind van dit seizoen. Sindsdien zit de trainer zonder club.