'PSG bereid mee te werken aan vertrek Wijnaldum, die begeerd wordt door Gerrard'

'PSG bereid mee te werken aan vertrek Wijnaldum, die begeerd wordt door Gerrard'

30-08-2023 21:59 Laatste update: 22:02
17

Paris Saint-Germain is bereid om Georginio Wijnaldum van de hand te doen. De Oranje-international geniet verregaande interesse van het Saudische Al Ettifaq, dat getraind wordt door Steven Gerrard. 

Dat maakt Fabrizio Romano woensdagavond bekend. De interesse van Al Ettifaq in Wjinaldum is niet nieuw, maar de mogelijke overstap lijkt nu steeds meer gestalte te gaan krijgen. PSG is niet happig op een contractontbinding van de Oranje-international en wil nog een transfersom van om en nabij de 6 miljoen euro voor hem zien, iets waar de Saudische club mogelijk aan wil voldoen. 

Wedden

Meer odds

Al Ettifaq heeft Wijnaldum inmiddels persoonlijk benaderd. De middenvelder heeft geen perspectief meer op speeltijd dat PSG, dat volgens Romano op dit moment bereid is om groen licht te geven voor een transfer. De bal ligt nu bij de speler zelf, in wie Gerrard een grote aanwinst ziet. 

Wijnaldum speelde de tweede helft van het afgelopen seizoen al op huurbasis voor AS Roma. Daarmee bereikte hij de finale van de Europa League, waarin verloren werd van Sevilla. Hij maakt geen deel uit van de 29-koppige voorselectie van Oranje voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Griekenland en Ierland.