Bakayoko neemt laatste twijfels weg met oude video: 'Of ik blijf? Natuurlijk'

Bakayoko neemt laatste twijfels weg met oude video: 'Of ik blijf? Natuurlijk'

01-09-2023 11:41
59

Johan Bakayoko heeft de laatste twijfels over een transfer weggenomen. Op social media deelt de PSV-aanvaller een video van een aantal weken geleden, waarin hij aangeeft in Eindhoven te blijven.

Bakayoko vertelde drie weken geleden op een persconferentie dat hij bij PSV blijft. "Hoelang is de transfermarkt nog open? Drie weken? Of ik bij PSV blijf? Natuurlijk", gaf hij toen al een duidelijk signaal af. Vrijdagochtend deelt Bakayoko de video op zijn Instagram. Daarmee worden de laatste twijfels over een mogelijke transfer weggenomen.

Donderdag werd duidelijk dat Brentford een bod van veertig miljoen euro had neergelegd in Eindhoven voor Bakayoko. Hoewel PSV serieus nadacht over de aanbieding, was de Belgische aanvaller standvastig. Hij wimpelt de Premier League-interesse af en wil met PSV de Champions League in.

Onder trainer Peter Bosz is Bakayoko tot dusver een vaste waarde op de rechterflank. Als PSV zich nog weet te versterken met Hirving Lozano, wordt de Mexicaan de voornaamste concurrent van Bakayoko.