Scorende Tillman maakt zich geen zorgen om fikse PSV-concurrentie: 'Ik kom eraan'

Scorende Tillman maakt zich geen zorgen om fikse PSV-concurrentie: 'Ik kom eraan'

03-09-2023 08:25 Laatste update: 08:30
67

Malik Tillman maakt zich geen zorgen om de concurrentie bij PSV. De huurling, die zaterdagavond tegen RKC Waalwijk zijn eerste treffer in Eindhovense dienst maakte, geeft aan steeds meer zijn draai te vinden binnen de ploeg. 

PSV versterkte zich deze zomer op huurbasis met Tillman. De 21-jarige middenvelder kwam over van Bayern München. Inmiddels voelt hij zich al behoorlijk thuis in Eindhoven, iets waar Ricardo Pepi en Earnest Stewart bij hebben geholpen. "Pepi kende ik al, hij heeft me veel geholpen. En Stewart was de eerste van de club die ik ontmoette. Het is altijd fijn om iemand te kennen, dat speelt een grote rol", aldus de Amerikaan na afloop tegenover Voetbal International

Het is momenteel dringen op het middenveld bij PSV, waar trainer Peter Bosz met onder anderen Ismael Saibari, Guus Til en Isaac Babadi over veel smaken beschikt. "Ik denk dat er overal concurrentie is. Ik doe mijn best en wil het niveau zo hoog mogelijk houden", vervolgt Tillman, die nog maar net komt kijken. "Ik ben nu drie weken hier, vandaag was mijn eerste wedstrijd in de Eredivisie en mijn eerste doelpunt. Ik kwam terug van een blessure en het kostte tijd om fit te worden en me aan te passen, maar ik kom eraan."