Feyenoord heet oude bekende welkom: Wijnaldum traint mee in Rotterdam

Feyenoord heet oude bekende welkom: Wijnaldum traint mee in Rotterdam

04-09-2023 11:30 Laatste update: 11:54
146

Georginio Wijnaldum traint maandag mee bij Feyenoord in aanloop naar zijn transfer richting Saudi-Arabië. Dat nieuws meldt 1908.nl. De middenvelder houdt zijn conditie op peil voor hij in het Midden-Oosten op de training kan aansluiten.

Of hij nog meer mee zal trainen bij de Rotterdammers is onbekend, maar voor maandag sluit hij in ieder geval aan. Wijnaldum rondde op Deadline Day een transfer af naar het Saudische Al Ettifaq. De club uit het Midden-Oosten maakt om en nabij de acht miljoen euro over naar Paris Saint-Germain voor de Nederlandse middenvelder. De periode van Wijnaldum in Parijs is op zijn zachtst gezegd mislukt te noemen.

Bij Al Ettifaq komt Wijnaldum een aantal bekenden tegen uit zijn tijd bij Liverpool. Zo is clublegende Steven Gerrard daar coach en speelt ook Jordan Henderson bij de ploeg. Bij Liverpool kende Wijnaldum zijn meest succesvolle periode als voetballer met onder andere de Champions League en het kampioenschap in Engeland. Eerder speelde hij voor Feyenoord 135 wedstrijden, waarin hij 25 keer scoorde en elf assists gaf.